Schoonster

Brabant In- en exterieurverzorging is mede-eigenaar en partner van Schoonster. Schoonster is een landelijk samenwerkingsverband tussen regionale schoonmaakbedrijven met dezelfde visie en missie: een innovatief schoonmaakmodel met aandacht voor een schonere en betere leefomgeving.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

In 1988 werd de vereniging CKB, het huidige Schoonster, opgericht door enkele regionale schoonmaakbedrijven die het oude schoonmaakmodel – dat draait om tijd en kosten – bewuster, menselijker en innovatiever wilden maken. Veel opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf voelen zich niet thuis bij de zeer grote bedrijven die de schoonmaakbranche domineren. Ze verwachten dat een schoonmaakbedrijf inspeelt op persoonlijke wensen en kiezen daarom liever voor een optimale prijs-prestatieverhouding dan voor de laagste prijs. Samen met onze Schoonster partners richten wij ons op deze groep opdrachtgevers: klanten met aandacht voor kwaliteit.

Landelijke dekking met regionale diepgang

Alle Schoonster partners zijn zelfstandig en sterk binnen een bepaalde regio. Zo is Brabant In- en exterieurverzorging voornamelijk werkzaam voor bedrijven en organisaties binnen Noord-Brabant. Het regionale karakter biedt de klant veel voordelen: korte afstanden en communicatielijnen, regionale kennis en ervaring, vlot en flexibel inzetbaar. Opdrachten die de eigen regio overstijgen, worden door het overkoepelende Schoonster samenwerkingsverband opgepakt. Op deze manier vullen de partners elkaar aan. We springen voor elkaar in en delen vakkennis. Zo waarborgen we de continuïteit en de kwaliteit van ons schoonmaakvak. Onze opdrachtgevers krijgen het beste uit twee werelden: landelijke dekking met regionale diepgang!

De Schoonster Standaard: maatwerk

Brabant In- en exterieurverzorging biedt de Schoonster Standaard:

  • Meer menselijke aandacht
  • Meer inspiratie en innovatie
  • Duurzamere Smart Cleaning
  • Een schonere en betere leefomgeving
  • Geïntegreerd facilitair management
  • Specialistisch reinigen en maatwerk is dé standaard
Vragen of een melding? 0416 650 221