Interieurverzorging

Een gezond binnenklimaat begint met een goede schoonmaakbeurt. Tevens draagt een schone werkomgeving bij aan een prettig werkklimaat en laat het een goede indruk achter bij bezoekers, klanten en werknemers. Jouw pand is tenslotte jouw visitekaartje.

Professionele interieurverzorging

Brabant In- en exterieurverzorging is gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van bedrijfspanden zoals scholen, kantoren, winkels en instellingen. We ontzorgen je compleet. Van de reguliere dagelijkse schoonmaak tot de periodiek terugkerende grotere onderhoudsklussen. Door het professioneel verwijderen van stof en vuil creëren we een frisse en gezonde werkplek, waar nodig met geur en glans. Brabant In- en exterieurverzorging staat garant voor een tiptop binnenkant!

Reguliere en periodieke schoonmaak

Brabant In- en exterieurverzorging biedt professionele interieurverzorging. Onze schoonmakers zijn bekwaam in zowel het dagelijks onderhoud als de grote schoonmaak. Denk bij dagelijks onderhoud aan reguliere werkzaamheden zoals stoffen, boenen, stofzuigen en dweilen. Onder periodieke schoonmaak verstaan we extra klussen die eens in de zoveel tijd terugkeren zoals het schrobben of polymeren van vloeren, het zuiveren van lamellen of het reinigen van een trappenhal. Het merendeel van onze medewerkers is bovendien in het bezit van een SVS vakdiploma.

Schoonmaakprojecten 

We leveren maatwerk waarbij de klantwens voorop staat. Samen overleggen we het ideale werkrooster voor jouw organisatie of onderneming zodat jouw interieur te allen tijde in optimale staat is.

Ook voor eenmalige schoonmaakprojecten in de omgeving van Waalwijk, Tilburg, Roosendaal, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda en Den Bosch ben je bij Brabant In- en exterieurverzorging aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vragen of een melding? 0416 650 221