Industriële reiniging

Brabant In- en exterieurverzorging levert een totaalpakket aan industriële reinigingsdiensten zoals vacuüm-, hogedruk- en chemische reiniging. Bij elke klus zetten wij ervaren, allround reinigingsspecialisten in.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een snelle en effectieve oplossing voor het reinigen van objecten die zijn blootgesteld aan luchtvervuiling, verkeer en weersomstandigheden. Denk aan parkeerterreinen, garages, gevels, straten, hallen en silo’s. Onze hogedrukreinigers verwijderen de meest hardnekkige vervuiling en vergrauwing. Zelfs van beton!

Vacuümreiniging

Voor het verwijderen van vloeibare of poedervormige productresten of afvalstoffen maken we gebruik van vacuümreiniging. Denk bijvoorbeeld aan olie en chemische of verontreinigde stoffen. Met krachtige vacuümtanks zuigen we de stoffen op, waarna ze veilig kunnen worden afgevoerd.

Chemisch technisch reinigen

Met chemisch technisch reinigen verwijderen we vervuiling op oppervlaktes van technische installaties met behulp van chemicaliën. Chemisch technisch reinigen is een beproefde methode om corrosie, kalkaanslag en verontreiniging tegen te gaan.

Vragen of een melding? 0416 650 221