Over ons

Brabant In- en exterieurverzorging is opgericht in 1991. Onze mensen, zowel ons personeel als onze klanten, vormen ons bedrijf. Onze persoonlijke benadering en klantgerichtheid zorgen voor een prettige werksfeer.

Allround schoonmaakbedrijf

Brabant In- en exterieurverzorging is een allround schoonmaakbedrijf actief in het Brabants bedrijvenlandschap. Met bijna 200 medewerkers bedienen we zo’n 600 zakelijke klanten in de omgeving van Waalwijk, Tilburg, Roosendaal, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda en Den Bosch. Gemeente Waalwijk, Gemeente Geertruidenberg, Efteling, Spar, Sibelco en RKC Waalwijk zijn voorbeelden van enkele trouwe klanten.

We leveren een compleet assortiment aan schoonmaakdiensten variërend van dagelijks onderhoud tot specialistische klussen zoals het wassen van ramen en het reinigen van luchtkanalen, gevels en vloeren. Sinds de overname van HS Schoonmaakbedrijf in 2019 hebben we zelfs een eigen rioolservice en staan we paraat bij calamiteiten.

Een heldere kijk op schoonmaakwerk

Onze ervaren schoonmakers hebben een heldere kijk op schoonmaakwerk en gaan voor de hoogste kwaliteit. Brabant In- en exterieurverzorging staat dan ook garant voor een tiptop interieur en exterieur. Ook in eenmalige klussen zoals bouwopleveringen en het verwijderen van graffiti hebben wij veel ervaring. Kortom, voor alle schoonmaakwerkzaamheden in en rondom je bedrijfspand kun je bij ons terecht. Wij maken graag kennis met je!

Personeel

>

Schoonster

>

Keurmerken

>
Vragen of een melding? 0416 650 221