Ramen wassen

Brabant In- en exterieurverzorging staat garant voor een glashelder zicht op het Brabantse landschap. Onze professionele glazenwassers zorgen voor stralend schone ruiten. Of het nu gaat om de glazen wanden van een showroom of de glazen gevels van torenhoge kantoorgebouwen, onze vaklui gaan graag voor je aan de slag.

Vakkundige glazenwassers

Professioneel ramen wassen is een vak apart. De raampartijen van bedrijven en kantoren zijn niet te vergelijken met een huis-tuin-en-keukenraam. Vaak zijn het enorme oppervlaktes glas of bevinden de ruiten zich op grote hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Soms zijn ruiten al jaren niet schoongemaakt. Een simpel sopje volstaat dan niet meer.

Onze glazenwassers zijn ISO 9001:2008 en VCA gecertificeerd en hebben het OSB keurmerk Glas & Gevel. Ze hebben een moderne uitrusting en werken volgens de laatste veiligheidsnormen. Met de inzet van onze vakkundige glazenwassers kun je rekenen op een glashelder resultaat!

Reinigen binnen- en buitenbeglazing

Onze glazenwassers werken zowel binnen als buiten onder alle weersomstandigheden. Zij zorgen ervoor dat jouw binnen- en buitenbeglazing streeploos schoon wordt en nemen tijdens het ramen wassen ook de omlijsting en de vensterbank mee.

Duurzame schoonmaakmiddelen

Voor elke klus gebruiken we eersteklas materialen. Brabant In- en exterieurverzorging kiest daarbij voor duurzame schoonmaakmiddelen die minder milieubelastend zijn. Zo houden we niet alleen jouw ruiten, maar ook het landschap schoon!

Vragen of een melding? 0416 650 221