Vloerreiniging

Brabant In- en exterieurverzorging is specialist in het schoonmaken van bedrijfsvloeren. Elk type vloer vereist een unieke manier van reiniging en onderhoud; van een simpele bezem en dweil tot een geavanceerde schoonmaakmachine. Wij hebben voor elke vloer een uitstekende maatwerkoplossing.

Reiniging van bedrijfsvloeren

Onze ervaren schoonmakers weten wel van wanten! Of het nou gaat om tapijt, tegel, parket, linoleum of PVC, voor elke vloersoort hebben we een speciale schoonmaakmethode. Ook het gebruik van een vloer is een bepalende factor bij de keuze voor een specifieke reinigingsmethode. Vloeren in kantoren, winkels, scholen en fabrieken worden immers allemaal anders gebruikt.

Duurzame schoonmaakmiddelen

Voor het zorgvuldig reinigen van bedrijfsvloeren gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en moderne materialen. Zo beschikken we over een schrobzuigmachine met een werkbreedte van 83 cm. De machine heeft een schoonwatertank van 200 liter en een vuilwatertank van 215 liter. De borstels kunnen tot maximaal 130 kilo druk op de vloer uitoefenen. Als dat geen super schone vloer wordt!?

Professionele tapijtreiniging

Alleen stofzuigen is niet voldoende om de vloerbedekking in jouw bedrijf of organisatie schoon te houden. Het stofzuigen van het vaste tapijt verwijdert geen ingelopen vuil of hardnekkige vlekken. Het is daarom raadzaam om je tapijt eens in de zoveel tijd professioneel te laten reinigen. Brabant In- en exterieurverzorging is je daarbij graag van dienst! Wij bieden verschillende methodes professionele tapijtreiniging aan:

  • Poederreiniging

Bij deze droge reinigingsmethode gebruiken we een oplos- of schoonmaakmiddel in poedervorm. De poeder absorbeert het vet en vuil uit het tapijt. Nadat we de vervuilde poeder hebben opgezogen is het tapijt weer brandschoon.

  • Shamponeren

Bij deze methode gebruiken we een sterk schuimende, neutrale shampoo om het tapijt te reinigen. Het luchtige schuim van dit vloeibare schoonmaakmiddel kapselt de vuildeeltjes in. Na een korte droogtijd en een ronde stofzuigen is het tapijt weer fris.

  • Sproei-extractie

Deze methode zorgt voor een diep reinigend effect. Bij sproei-extractie spuiten we water met speciaal reinigingsmiddel tot diep in het tapijt. Uiteraard drogen we het tapijt na reiniging. Een groot voordeel van deze methode is dat het tapijt minder snel slijt en langer meegaat.

  • Vlekverwijdering

Met een uitstekende, eersteklas vlekverwijderaar pakken we vlekken direct aan. Onze vlekverwijderaar kan op dagelijkse basis worden gebruikt en belooft een vlekkeloos resultaat!

Vragen of een melding? 0416 650 221