Personeel

Onze mensen maken ons bedrijf. Zij zijn met glans het visitekaartje van Brabant In- en exterieurverzorging. Niet voor niets staat ons personeel op nummer 1!

Personeel

Onze mensen staan op de eerste plaats. Zij vormen ons schoonmaakbedrijf en zij klaren de klussen. We hechten dan ook veel waarde aan betrouwbaar en gemotiveerd personeel; mensen met hart voor de zaak. Onze zaak én jouw zaak. Om dit hart kloppend te houden, is goed contact tussen werkgever en werknemer van groot belang. We bezoeken onze mensen daarom regelmatig op hun werkplek bij één van onze opdrachtgevers en zitten op het hoofdkantoor voor ze klaar met koffie, thee en een luisterend oor.

Opleidingen

Onze mensen hebben een heldere en vakkundige kijk op schoonmaakwerk. Meer dan 70% van ons personeel is gediplomeerd. Wij zijn groot voorstander van gekwalificeerd personeel en faciliteren dan ook regelmatig cursussen en opleidingen op eigen locatie. Deze opleidingen worden gegeven door SVS, een erkende opleidingspartner binnen de schoonmaakbranche. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit en de motivatie van ons personeel.

Invallers

Om de continuïteit van onze werkzaamheden te verzekeren, werken we samen met invallers. Mensen die altijd voor ons – en onze opdrachtgevers – klaar staan in geval van ziekte of afwezigheid van ons vaste schoonmaakpersoneel of bij het opstarten van een nieuw project. Brabant In- en exterieurverzorging streeft ernaar zoveel mogelijk dezelfde gezichten aan een project toe te wijzen, zodat zij bekend zijn met de klant en het te onderhouden pand.

Vragen of een melding? 0416 650 221