Onze diensten

Brabant In- en exterieurverzorging is de properste partner op het gebied van totaal schoonmaak. Wij leveren een compleet assortiment schoonmaakdiensten aan bedrijven en ondernemingen.


Onze schoonmaakdiensten

Wij bieden een grote diversiteit aan reinigingsdiensten voor bedrijven. Van regulier dagelijks schoonmaakonderhoud tot periodiek onderhoud zoals interieurverzorging, glasbewassing en gevelreiniging. Onze gediplomeerde schoonmakers gaan voor de hoogste kwaliteit en staan garant voor een tiptop interieur en exterieur.

Wil je meer weten over onze diensten of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Interieurverzorging

>

Ramen wassen

>

Rioolservice

>

Industriële reiniging

>

Vloerreiniging

>

Sanitaire artikelen

>

Reiniging luchtkanalen

>

Reiniging horeca keuken

>

Gevelreiniging

>

Als reguliere schoonmaak niet volstaat, dan komen Michel & David van DREO om de hoek kijken! DREO staat voor Dienst Reiniging en Ontruimingen en staat een ieder bij die te maken krijgt met een ernstige vervuilde woning, “Hoarders” woning, reiniging waar een onopgemerkt overlijden heeft plaats gevonden, (poging tot) suïcide, (poging tot)moord, ernstige vervuiling door duivenpoep en ontruimingen en herstelwerkzaamheden (incl oplevering) van woningen DREO is een empathische onderneming die niet enkel kijkt naar het specialistische te reinigen probleem, maar ook naar de mens of slachtoffer erachter. En kan desgewenst een nazorgtraject bieden.

Zie voor meer informatie en praktijkvoorbeelden en recensies onze social media en website www.DREO.nl.

Vragen of een melding? 0416 650 221